Velkommen til Syd- og Sønderjyske region

Du er nu en del af et fællesskab bestående af 241 efterskoler med over 31.000 elever, 1.200 bestyrelsesmedlemmer og 6.000 ansatte.

Medlemskab

Alle bestyrelsesmedlemmer og ansatte i regionen er medlem af Efterskoleforeningen. Din efterskoles kontor sørger automatisk for at melde dig ind.

Formål

Efterskoleforeningen arbejder for skoleformens frie idégrundlag og for at skabe gode vilkår for skoleformens udvikling.

Landsdækkende fordele

Vi har en lang række services for vores medlemmer:

  • Du får Magasinet Efterskolerne 6 gange om året direkte i din postkasse. Her går vi tæt på hverdagen på efterskolerne, hvad der rører sig blandt unge mellem 14 og 18 år, du kan finde inspiration til undervisning og få indblik i de politiske dagsordener, der har betydning for efterskoler.
  • Du kan også tilmelde dig Nyhedsmagasinet Efterskolelandskabet, der udkommer på mail cirka hver 14. dag. Du kan tilmelde dig på efterskolerne.dk ved at trykke her.
  • Efterskoleforeningen tilbyder kurser for alle medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, og der findes bl.a. faglige netværk og Facebook-grupper, som du kan blive en del af. Du kan læse mere om foreningens kurser, møder og andre tilbud på efterskolerne.dk under punktet ’For efterskoler.’

Ekstra muligheder i din region

Udover de landsdækkende aktiviteter er efterskolerne organiseret i syv regioner. Du er blevet medlem af Region Syd- og Sønderjyllands, og vi glæder os til, at du bliver en del af vores regionale fællesskab.

Hver efterskoleregion ledes af et regionsudvalg, som har til opgave at arrangere møder og aktiviteter for ansatte og bestyrelsesmedlemmer i regionen. Ved at mødes på kryds og tværs af efterskoler får vi mulighed for at netværke og inspirere hinanden til at lave endnu bedre efterskole.

Læs om vores tilbud i regionen under “Det sker”, samt vores arbejde under “Vores region”, “Netværk” og “Foreningen”.

Du bliver inviteret til kurser og arrangementer i regionen gennem din efterskole.
Du kan også følge med i regionens tilbud på efterskolerne.dk under punktet ’For efterskoler.’

Senere på året vil du blive inviteret til et velkomstarrangement sammen med de mange andre nye, der er blevet ansat på en efterskole i vores region.